|
Четвер, 18.04.2024, 19:29 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 16 » Суп з помідорів
|
Список інгредієнтів
помідори - 1,5 кг
болгарський перець - 2 шт
сіль - 1/2 ч. Ложки
пшеничний хліб - 150 г
ріпчаста цибуля - 100 г
оливкова олія - ??50 мл
часник - 2 зубчики
зелень - за смаком
Болгарський перець помити і очистити від насіння. Ріпчасту цибулю почистити і порізати. Подрібнити в блендері цибулю і один болгарський перець.
Суп з помідорів
Помідори помити і зробити на кожному хрестоподібний надріз. Бланширувати помідори в окропі 1-2 хвилини. Потім акуратно зняти шкірку. М'якоть подрібнити у блендері.
Суп з помідорів
Часник почистити і пропустити через землянку або розтерти в ступці. Додати сіль, оливкова олія і 50 г хліба. Ретельно все розмішати. Змішати помідорне пюре з болгарським перцем і цибулею. Додати хлібну масу і знову ретельно перемішати. Помістити суп на 1-2 години в холодильник.
Суп з помідорів
Що залишився хліб порізати кубиками й обсмажити на сковороді до рум'яного кольору.
Суп з помідорів
Готовий холодний суп розлити по тарілках. У кожну покласти трохи болгарського перцю, огірків і сухариків. Якщо суп вийшов дуже густим, в нього можна додати томатного соку або холодної кип'яченої води.
Смачного!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 520 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|