Суп з фрикадельками - 9 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 11:29
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 9 » Суп з фрикадельками
01:01
Суп з фрикадельками
 

В кожному холодильнику повинен стояти суп. По-перше, наш організм просто потребує гарячої зупки. Суп готує наш шлунок до процесу травлення. Взимку - зігріває зсередини. А влітку - можна і холодний зробити, в якому буде безліч вітамінів, а любителі солодкого можуть спробувати фруктовий супчик! По-друге, суп - це ніби початок трапези або смачного обіду всією сім'єю. Гаряче перша страва завжди вважалося символом благополуччя і достатку в родині. Це навіть свого роду традиція. По-третє, мода на фаст-фуд несприятливо впливає на наш бідненький живіт і тому суп для нього буде просто дивом! І нарешті - він просто смачний, особливо, приготований своїми руками!

Інградієнти:

цвітна капуста:1-качан
морква:1-шт
картполя:4-шт
цибуля:2-шт
помідори:2-шт
яйця:1-шт
фарш змішаний:500-г
зелень
приправи за смаком

Спосіб приготування:

1. Для початку приготуємо продукти для смачного супу з фрикадельками!
2. Поставимо каструльку на вогонь.
3. Насипаємо туди ложечку солі.
4. І лавровий перець.
5. І перець горошком.
6. Почистимо картоплю і поріжемо кубиками.
7. Поріжемо цибулю.
8. Одну порізану цибулину додамо у фарш, туди ж розбиваємо яйце. Додаємо спеції. Перемішуємо.
9. Наливаємо в сковорідку трохи олії і підсмажуємо другу цибулину.
10. Морквину тремо на крупній тертці і додаємо до цибулі.
11. Як тільки вода закипить, покладемо туди нашу картопельку.
12. В цей час нам потрібно зняти шкірку з помідорів і дрібно їх порізати. Є маленький секрет, щоб шкірка добре знімалася, потрібно покласти їх в киплячу воду на півтори-дві хвилинки. Ось і вся таємниця. В нашому випадку, помідори ми помили, так що можна їх опустити прямо в каструлю.
13. Очищені і порізані помідори додамо до моркви і цибулі.
14. З нашого фаршу формуємо в руках невеликі грудочки - наші майбутні фрикадельки і обережно опускаємо їх у каструлю.
15. Через 5-10 хвилин додаємо розібрану на суцвіття цвітну капусту. В суп кидати її стільки - скільки захочеться. До речі порада - її завжди можна замінити звичайною білокочанною.
16. Ще через 5 хвилин додати туди цибулю, моркву та помідори зі сковорідки.
17. І через 10 хвилинок чудовий супчик готовий! Розлити в тарілочки, прикрасити свіжою зеленню та подавати!
18. Є ще варіант - додати майонезу або сметанки, смак стане трохи ніжнішим.

Балуйте себе і близьких смачною домашньою їжею частіше!
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 485 | Додав: Сніжана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт