|
Субота, 20.04.2024, 11:29 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 9 » Суп з фрикадельками
01:01 Суп з фрикадельками |
В кожному холодильнику повинен стояти суп. По-перше, наш організм просто потребує гарячої зупки. Суп готує наш шлунок до процесу травлення. Взимку - зігріває зсередини. А влітку - можна і холодний зробити, в якому буде безліч вітамінів, а любителі солодкого можуть спробувати фруктовий супчик! По-друге, суп - це ніби початок трапези або смачного обіду всією сім'єю. Гаряче перша страва завжди вважалося символом благополуччя і достатку в родині. Це навіть свого роду традиція. По-третє, мода на фаст-фуд несприятливо впливає на наш бідненький живіт і тому суп для нього буде просто дивом! І нарешті - він просто смачний, особливо, приготований своїми руками!
Інградієнти:
цвітна капуста:1-качан морква:1-шт картполя:4-шт цибуля:2-шт помідори:2-шт яйця:1-шт фарш змішаний:500-г зелень приправи за смаком
Спосіб приготування:
1. Для початку приготуємо продукти для смачного супу з фрикадельками! 2. Поставимо каструльку на вогонь. 3. Насипаємо туди ложечку солі. 4. І лавровий перець. 5. І перець горошком. 6. Почистимо картоплю і поріжемо кубиками. 7. Поріжемо цибулю. 8. Одну порізану цибулину додамо у фарш, туди ж розбиваємо яйце. Додаємо спеції. Перемішуємо. 9. Наливаємо в сковорідку трохи олії і підсмажуємо другу цибулину. 10. Морквину тремо на крупній тертці і додаємо до цибулі. 11. Як тільки вода закипить, покладемо туди нашу картопельку. 12. В цей час нам потрібно зняти шкірку з помідорів і дрібно їх порізати. Є маленький секрет, щоб шкірка добре знімалася, потрібно покласти їх в киплячу воду на півтори-дві хвилинки. Ось і вся таємниця. В нашому випадку, помідори ми помили, так що можна їх опустити прямо в каструлю. 13. Очищені і порізані помідори додамо до моркви і цибулі. 14. З нашого фаршу формуємо в руках невеликі грудочки - наші майбутні фрикадельки і обережно опускаємо їх у каструлю. 15. Через 5-10 хвилин додаємо розібрану на суцвіття цвітну капусту. В суп кидати її стільки - скільки захочеться. До речі порада - її завжди можна замінити звичайною білокочанною. 16. Ще через 5 хвилин додати туди цибулю, моркву та помідори зі сковорідки. 17. І через 10 хвилинок чудовий супчик готовий! Розлити в тарілочки, прикрасити свіжою зеленню та подавати! 18. Є ще варіант - додати майонезу або сметанки, смак стане трохи ніжнішим.
Балуйте себе і близьких смачною домашньою їжею частіше!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 485 |
Додав: Сніжана
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|