|
П`ятниця, 26.04.2024, 22:08 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 16 » Суп томатно-кавуновий
14:35 Суп томатно-кавуновий |
Список інгредієнтів
м'якоть кавуна - 200 г
помідори - 300 г
огірок свіжий - 1 шт
цибуля ріпчаста - 2 шт
солодкий перець - 1 шт
часник - 2-3 зубчики
олія оливкова - 2 ст. ложки
лимон - 1/2 шт
сік томатний - 300 мл
сіль, чорний перець - за смаком
італійські трави - 1 ч. Ложка
Спосіб приготування
Суп томатно-кавуновий
Лук, помідори, часник порізати невеликими кубиками.
Суп томатно-кавуновий
Солодкий перець також подрібнити разом з огірком, додати до них цибулю, часник і помідори. Кавунову м'якоть порізати кубиками. Все це відправити в блендер для подрібнення. Залишити для прикраси трохи помідорів, огірків і перцю (порізаних).
Суп томатно-кавуновий
Перекласти суміш у миску і пюрировать, додавши оливкова олія, сіль, вичавлений з лимона сік. Влити томатний сік і перемішати. Поставити суп в холодильник години на 3-4.
Суп томатно-кавуновий
Розлити суп по тарілках, додати решту нарізані овочі, посипати чорним перцем і італійськими травами.
Смачного!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 381 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|