|
П`ятниця, 26.04.2024, 00:51 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 19 » Стегенця мариновані в розсолі
15:52 Стегенця мариновані в розсолі |
Список інгредієнтів
стегенця курячі - 2 шт
розсіл помідорний або огірковий - 700-800 мл
сіль, спеції - за смаком
масло рослинне - 1 ст. ложка
Спосіб приготування
Стегенця мариновані в розсолі
Стегенця посолити, поперчити, посипати спеціями.
Стегенця мариновані в розсолі
Залити розсолом, зверху встановити гніт і помістити стегенця в холодильник на 12 годин для маринування.
Стегенця мариновані в розсолі
У форму для запікання влити рослинне масло, викласти мариновані стегенця.
Стегенця мариновані в розсолі
Запікати в попередньо розігрітій до 180-200 градусів духовці 45-50 хвилин. Пару раз полити виділився жиром.
Стегенця мариновані в розсолі
Курочка виходить дуже, дуже смачною!
Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 415 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|