 |
Неділя, 15.06.2025, 10:10 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Спагеті з вершково-грибним соусом
17:26 Спагеті з вершково-грибним соусом |
450 г відварених спагеті або лінгуїні (відварювати безпосередньо перед самою подачею на стіл) 750 г шампіньйонів 225 мл нежирних сливок 2 ст.л. соєвого соусу 2 ст.л. рослинного масла
 Шампіньйони тонко нарізуємо і обсмажуємо протягом 15 хвилин, поки рідина не випарується, а гриби не придбають золотистий колір.  Додаємо
до грибів сливки і соєвий соус, смажимо, безперервно помішуючи, поки
соус злегка не зменшиться в об'ємі (близько 3-5 хвилин).  Змішуємо соус з макаронами і негайно подаємо.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 725 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|