|
П`ятниця, 26.04.2024, 01:17 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Вересень » 22 » СОУС ГУАКАМОЛЕ
|
Інгредієнти (на 4 порції):
Цибуля ріпчаста 50 г
Кінза (зелень) 10 г
Авокадо 2 шт.
Перець чілі мелений 1,/2 ч.л.
Сіль 1/2 ч.л.
Помідор червоний 250 г
Сік лайму 5 мл
Час приготування: 25 хв.
1. Цибулю дрібно нарізують.
2. Цибулю перекладають у ступку і злегка розтирають з крупною сіллю та дрібно нарізаною зеленню кінзи.
3. Помідори дрібно нарізують.
4. Стиглі авокадо розрізують навпіл, виймають кісточку і виймають м'якоть. Розминають її виделкою, додають трохи лаймового соку.
5. З'єднують авокадо з цибулею та помідорами, додають чілі і перемішують.
6. Подають гуакамоле з тортільями або кукурудзяними чіпсами.
7. Можна подавати я закуску у половинках авокадо або ламу.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 431 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|