|
П`ятниця, 26.04.2024, 18:55 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Солодкий борщ
|
Інгредієнти для солодкого борщу:
Картопля -400 р.
Буряк -400 р.
Капуста -250 р.
Морква -100 р.
Чорнослив -80 р.
Яйце -1
Цибуля зелена (за смаком).
Цукор (за смаком
Чорний перець (за смаком
Томат пюре -20 р.
Сіль за смаком
Лимонний сік -10 р.
Інвентар:
Каструля.
Сковорода.
Миска.
Шинкування.
Ніж.
Лопатка.
Ложка.
Плитка.
Приготування солодкого борщу:
Крок 1: відварюємо чорнослив.
смак солодощі.
Родзинка нашого страви полягає в чорносливі, який зрадить не тільки солодощі, але приємний аромат і смак. Ретельно вимиваємо чорнослив (можна про парити) потім проварюємо (5-10м.) до підлозі готовності.
Крок 2: заправка до борщу.
заправка.
Починаючи готувати наш смачний борщ, ретельно очищаємо наші овочі. Моркву, буряк нарізаємо соломкою і тушкуємо на сковороді, додаємо цибулю і доводимо його до золотистого виду, в кінці додаємо томат. Наша приправка для борщу готова.
Крок 3: варимо борщ.
наповнення страви.
Ставимо воду (1,5 л.) доводимо до кипіння, потім починаємо з'єднувати наші інгредієнти. Спершу, кладемо обсмажену буряк, моркву з цибулею, очищений картоплю, нашатковану капусту, проварюємо всі (10-20 м.). Після додаємо чорнослив, (проварений заздалегідь), і додаємо воду, в якій він варився (1,2-1,5 л.). В кінці цього кроку, не забуваємо додати лимонного соку.
Крок 4: довариваем і подаємо.
смачне блюдо.
Доводимо до кипіння, солимо, додаємо не багато сахарку (1-2 ч. л.) варимо ще (10-15 м.) на тихому вогні. Коли наш борщ готовий, заправляємо його цибулею, перчимо, нарізаємо яйце заздалегідь зварене в круту. Борщ насипаємо в глибокі тарілки, заправляємо сметанною. Коли розсипали по тарілках можна прикрасити зеленню (наприклад, петрушкою). Деякі воліють яйце нарізати вже, коли борщ розсипаний по тарілках. Чудова їжа подавайте до столу, і…
Приємного апетиту!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 445 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|