|
П`ятниця, 26.04.2024, 22:02 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 12 » слойки з абрикосовим джемом
12:58 слойки з абрикосовим джемом |
Інгредієнти:
Листкове бездріжджове тісто - 1 кг.
Абрикосовий джем - 350 г.
Яйця - 1 шт.
Олія - 2 ст. л.
Цукрова пудра - за смаком
Приготування:
Розморозити тісто (близько 45 хвилин). Розкачати і нарізати прямокутниками.
Змастити половину прямокутників з тіста яєчним білком, покласти трохи джему, зверху накрити другим прямокутником і защипнути краю.
Випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Прикрасити цукровою пудрою.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 419 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|