|
Вівторок, 23.04.2024, 17:28 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 12 » сирно-абрикосове желе
12:59 сирно-абрикосове желе |
Інгредієнти:
Абрикоси - 10 шт.
Сир - 250 г.
Желатин - 30 г.
Сметана - 2 ст. л.
Молоко - 250 г.
Цукор - за смаком
Приготування:
Перебити сир зі сметаною і цукром в блендері.
Абрикоси вимити і вийняти кісточки.
Молоко вилити в блендер, покласти туди ж абрикоси. Збити до утворення піни.
Вилити молочно-абрикосовий суміш у сирну масу.
Желатин розвести водою, розмішати до однорідності, дати набрякнути. Потім розтопити на водяній бані, щоб крупинки розчинилися. Остудити.
Вилити желатин з водою в сирно-абрикосовий масу і збити.
Вилити у форми і поставити в холодильник на кілька годин.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 390 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|