|
Субота, 20.04.2024, 10:16 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 20 » Сир з ковбасою
|
Список інгредієнтів
молоко - 1 л
сир домашній - 500 г
ковбаса - 150 г
сода - 1/2 ч. Ложки
сіль - за смаком
вершкове масло - 50 г
прованські трави - за бажанням
яйце - 1 шт
Спосіб приготування
Сир з ковбасою
Домашній сир розкришити в дрібну крихту.
Сир з ковбасою
У гаряче молоко всипати сир і довести до кипіння.
Сир з ковбасою
На слабкому вогні, помішуючи, дотримати поки сир не почне прилипати до ложки, а обрат відійде.
Сир з ковбасою
Сир відкинути на друшляк. Потім повернути в товстостінну каструлю.
Сир з ковбасою
Додати масло, соду, сіль і, побажанню, прованські травички.
Сир з ковбасою
Всю масу перемішати і вбити одне куряче яйце. Якщо яйце домашнє - сир матиме насичений жовтий колір.
Сир з ковбасою
Перемішати всю масу.
Сир з ковбасою
Додати кубиками нарізану ковбасу. Заважати сирну масу на слабкому вогні, поки не стане вся маса тягнуться за ложкою і відходити від стінок каструлі.
Сир з ковбасою
Викласти сирну масу в будь-яку форму і поставити в прохолодне місце, щоб охолола. Після необхідно перевернути форму, нарізати сир і подати на стіл.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 496 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|