|
Четвер, 18.04.2024, 18:49 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Сік порічковий натуральний
10:43 Сік порічковий натуральний |
Інгредієнти:
1 кг ягідної маси
1,5 склянки води
Спосіб приготування:
Ягоди розчавити дерев’яним товкачиком, перекласти в каструлю, додати воду, підігріту до 80°С.
Ягоди з водою нагріти на слабкому вогні до 60°С і витримати при цій температурі ЗО хв.
Потім сік віджати, зняти з осаду, профільтрувати.
Розливаючи у банки місткістю 2 л і більше, сік консервувати способом гарячого розливу, розливаючи у дрібнішу тару, сік пастеризувати при 85°С: півлітрові пляшки або банки — 15, літрові — 20 хв.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 440 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|