Сік порічковий натуральний - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Четвер, 18.04.2024, 18:49
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Сік порічковий натуральний
10:43
Сік порічковий натуральний
 
Інгредієнти: 1 кг ягідної маси 1,5 склянки води Спосіб приготування: Ягоди розчавити дерев’яним товкачиком, перекласти в каструлю, додати воду, підігріту до 80°С. Ягоди з водою нагріти на слабкому вогні до 60°С і витримати при цій температурі ЗО хв. Потім сік віджати, зняти з осаду, профільтрувати. Розливаючи у банки місткістю 2 л і більше, сік консервувати способом гарячого розливу, розливаючи у дрібнішу тару, сік пастеризувати при 85°С: півлітрові пляшки або банки — 15, літрові — 20 хв.
Категорія: Напої | Переглядів: 440 | Додав: Олежик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт