|
Субота, 20.04.2024, 18:14 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Сік яблучний непрозорий
10:40 Сік яблучний непрозорий |
Спосіб приготування:
При виготовленні прозорого яблучного соку втрачається значна кількість пектинових речовин.
Набагато кориснішим і більш цілющим при лікуванні цілого ряду хвороб є непрозорий яблучний сік.
Віджатий яблучний сік пастеризувати при 85°С: півлітрові банки і пляшки — 15 хв, літрові банки — 20 хв, трилітрові — 30 хв.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 371 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|