Швейцарські меренги з фруктами - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 28.03.2024, 22:55
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Швейцарські меренги з фруктами
19:01
Швейцарські меренги з фруктами
 
3631_8.jpg (45.44 Kb)

225 гр. білків (приблизно 6 шт від крупних яєць)
450 гр. цукру
250 мл. жирних сливок + цукрова пудра на смак
фрукти на ваш вибір - ківі, банани , консервовані персики

Всипаємо цукор в білки, ставимо на водяну лазню і, постійно помішуючи, доводимо до розчинення. Суміш не повинна перегрітися - максимальна температура - 43 градуси.

9021_9.jpg (38.58 Kb)

Збиваємо суміш до жорстких піків (білки не повинні падати з перевернутої ложки), кладемо в кондитерський мішок з тонкою зірчастою насадкою і висаджуємо на деко у вигляді гніздечок.

7660_10.jpg (38.42 Kb)

Сушимо в духовці при температурі 120 градусів протягом 1,5 годин. При хрусткій скориночці у готової меренги повинна бути м'яка серединка.

У сливки додаємо цукрову пудру на смак і збиваємо в стійку піну.

2045_11.jpg (28.26 Kb)

За допомогою кондитерського мішка або ложки розкладаємо сливки в гніздечка.

1237_12.jpg (32.27 Kb)

Прикрашаємо бізе нарізаними фруктами.
Категорія: Солодке | Переглядів: 668 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт