Шоколадний торт без борошна - 9 Листопада 2013 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 16.04.2024, 06:56
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Шоколадний торт без борошна
22:01
Шоколадний торт без борошна
 

Інгредієнти: 

110 г темного або напівсолодкого шоколаду, нарізаного на невеликі рівні частини (вміст какао 60%)

1/2 склянки вершкового масла

3/4 склянки цукру

3 великих яйця

1 1/2 чайної ложки ванільного екстракту

1/2 скланки якісного какао

1/2 чайної ложки кориці

1/4 чайної ложки кайенського перцю (за бажанням)

1 чайна ложка меленої кави

Приготування: 

Розігрійте духовку до 180 градусів. Покрийте дно і стінки форми для випічки діаметром 20 см папером для випічки і злегка змастіть вершковим маслом папір.

У маленькій мисці, помістіть шоколад, корицю, каву і кайенский перець (якщо використовується). Змішайте їх добре та відкладіть в сторону. В іншу маленьку миску помістіть шоколад і вершкове масло. Розтопіть їх до отримання однорідної маси  (у мікрохвильовій печі або на водяній бані).

Залийте гарячу шоколадну суміш в миску разом з цукром і добре збийте. Продовжуючи збивати, додавайте по одному яйця, не поспішати, щоб яйце повністю розмішалося, перш ніж додати наступне. Додати ванільний екстракт. Просіяти какао на шоколадну суміш і мішати знову, поки добре не перемішається. Вилийте отримане тісто в раніше підготовлену форму і випікайте близько 20-25 хвилин. Залиште готовий пиріг охолонути протягом 5 хвилин, а потім проведіть гострим ножем з боків від форми і викладіть торт на тарілку. Дайте йому повністю охолонути перед подачею на святковий стіл.

взято Інгредієнти: 

110 г темного або напівсолодкого шоколаду, нарізаного на невеликі рівні частини (вміст какао 60%)

1/2 склянки вершкового масла

3/4 склянки цукру

3 великих яйця

1 1/2 чайної ложки ванільного екстракту

1/2 скланки якісного какао

1/2 чайної ложки кориці

1/4 чайної ложки кайенського перцю (за бажанням)

1 чайна ложка меленої кави

Приготування: 

Розігрійте духовку до 180 градусів. Покрийте дно і стінки форми для випічки діаметром 20 см папером для випічки і злегка змастіть вершковим маслом папір.

У маленькій мисці, помістіть шоколад, корицю, каву і кайенский перець (якщо використовується). Змішайте їх добре та відкладіть в сторону. В іншу маленьку миску помістіть шоколад і вершкове масло. Розтопіть їх до отримання однорідної маси  (у мікрохвильовій печі або на водяній бані).

Залийте гарячу шоколадну суміш в миску разом з цукром і добре збийте. Продовжуючи збивати, додавайте по одному яйця, не поспішати, щоб яйце повністю розмішалося, перш ніж додати наступне. Додати ванільний екстракт. Просіяти какао на шоколадну суміш і мішати знову, поки добре не перемішається. Вилийте отримане тісто в раніше підготовлену форму і випікайте близько 20-25 хвилин. Залиште готовий пиріг охолонути протягом 5 хвилин, а потім проведіть гострим ножем з боків від форми і викладіть торт на тарілку. Дайте йому повністю охолонути перед подачею на святковий стіл.


Категорія: Солодке | Переглядів: 961 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт