Інгредієнти: • вівсяні пластівці, перемелені у борошно - 250 г
• сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) - 250 г
• горіхи (фундук, грецькі, мигдаль, фісташки) - 100 г
• кероб або какао - 10 ст.л.
• вода - 1 стак.
• мед за смаком Приготування:
1. Горіхи крупно нарубати ножем, сухофрукти дрібно подрібнити у блендері / ножем.
2. Змішуємо борошно, половину горіхів, сухуфрукти, 5 ст.л. какао, мед та воду.
3. На дно силіконової форми висипати решту горіхів, зверху вилити тісто.
4. Запікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
5. Готуємо шоколадний крем: змішуємо какао- порошок з гарячою водою (приблизно 6 ст. л.) до кашоподібної консистенції, додаємо мед за смаком.
6. Остиглий готовий брауні перевертаємо горішками догори, зверху змащуємо кремом, даємо застигнути, розрізаємо на прямокутники і подаємо до чаю чи кави.
Смачного!