|
Середа, 29.01.2025, 01:39 Вітаю Вас Гість
Головна » 2016 » Липень » 2 » Шоколадне кухе з безе та арахісом
18:19 Шоколадне кухе з безе та арахісом |
Складові:
шоколадне кухе:
- яйця 2 шт
- цукор 1 скл.
- молоко 0,5 скл.
- олія 0,5 скл.
- какао 2 ст.л.
- розпушувач 0,5 упаковки
- борошно 1,5 скл.
безе:
- білки 4 шт
- цукор 200 гр
- крохмаль 1 ст.л.
крем:
- 1 банка вареної сгущенки
- 200 гр масла
- арахіс 150 гр
Приготування
Шоколадне кухе: яйця збити з цукром до пишної маси. Додати олію. Далі влити молоко, продовжуючи збивати. Просіяне борошно змішати з какао і розпушувачем. Невеликими порціями вмішати в рідку суміш, не припиняючи збивати. Тісто вилити в змащену маслом форму. Випікати в духовці при температурі 180* 50хв. Розрізати на 2 коржа.
Безе: обережно відокремити білки від жовтків і збити холодні білки з дрібкою солі в пишну масу. Посуд для збивання повинен бути чистим і сухим. Продовжуючи збивати, поступово додати цукор. Маса повинна вийти щільна і добре тримати форму. В кінці вмішати крохмаль. Викласти у форму і сушити при 120* 2 год.
Крем: в розтоплене масло влити варену сгущенку, збити.
Збираємо: один корж шоколадного кухе присипати половиною смаженого і подрібненого арахісу, змастити половиною крему, накрити коржем-безе, змастити кремом, посипати половиною арахісу, накрити другим коржем, змастити верх і боки глазурю
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 637 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Календар | « Липень 2016 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|