|
Четвер, 25.04.2024, 14:38 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Щі пісні миколаївські
19:37 Щі пісні миколаївські |
Цибуля 2 шт. Гірчичне масло 4 ст. л. Кисла капуста 800 р. Морква 1 шт. Корінь петрушки 1 шт. Ріпа 1 шт. Томатна паста 2 ст. л. Овочевий або грибний бульйон. Гриби 100 р.
Цибулю
очистити і нашаткувати, скласти в каструлю і заправити гірчичним маслом
і злегка згасити. Додати кислую шинковану капусту, натерту моркву,
петрушку, ріпу, томатное-пюре і гасити, закривши кришкою, на невеликому
вогні близько години. Розвести грибним або овочевим бульйоном, покласти
варені гриби, якщо ви берете шампіньйони, то їх заздалегідь можна не
відварювати, посолити, дати щі небагато покипіти і подати.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 811 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|