Щі пісні миколаївські - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 14:38
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Щі пісні миколаївські
19:37
Щі пісні миколаївські
 
5997_2.jpg (55.79 Kb)

Цибуля 2 шт.
Гірчичне масло 4 ст. л.
Кисла капуста 800 р.
Морква 1 шт.
Корінь петрушки 1 шт.
Ріпа 1 шт.
Томатна паста 2 ст. л.
Овочевий або грибний бульйон.
Гриби 100 р.

Цибулю очистити і нашаткувати, скласти в каструлю і заправити гірчичним маслом і злегка згасити. Додати кислую шинковану капусту, натерту моркву, петрушку, ріпу, томатное-пюре і гасити, закривши кришкою, на невеликому вогні близько години. Розвести грибним або овочевим бульйоном, покласти варені гриби, якщо ви берете шампіньйони, то їх заздалегідь можна не відварювати, посолити, дати щі небагато покипіти і подати.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 811 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт