Щі ліниві - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 10:14
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Щі ліниві
19:14
Щі ліниві
 
8782_34.jpg (43.82 Kb)

вода - 3 л
гриби сухі - 2 ст. ложки
картопля - 5 шт.
цибуля ріпчаста - 1 головка
корінь петрушки - 1 шт
морква - 1 шт
томат-паста - 2 ст. ложки
масло рослинне - 6 ст. ложок
мука пшенична - 2 ст. ложки
зелень
сіль
лавровий лист
капуста білокочанна свіжа - 1/2 качана

Гриби промийте і замочіть в холодній воді на 3 години. Набряклі гриби знов промийте, а воду, в якій вони замочувалися, процідіть і варіть їх в ній же без солі до готовності.
Капусту нарізуйте квадратиками, картоплю - крупними кубиками, залийте грибним бульйоном, додайте нашатковане соломкою коріння петрушки і варіть до напівготовності.

Томат-пасту обсмажте на маслі з цибулею, нарізаною кубиками, і мукою при помішуванні, охолодіть і розведіть холодним грибним бульйоном, в суп введіть обсмажену цибулю. Додайте нашатковані, обсмажені в маслі гриби і варіть ще 10 хвилин. Заправте сіллю, лавровим листом.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 558 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт