 |
Понеділок, 16.06.2025, 08:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Шашлик зі свинини
|
Інгредієнти:
150—180 г напівжирної свинини,
сіль,
мелений чорний і червоний солодкий перець,
чабер.
Спосіб приготування:
Нарізати м’ясо кубиками, посипати сумішшю солі, чорного і червоного перцю і, за бажанням, чабром і кілька годин витримати. Потім розрізати навпіл і надягти на вертели. Смажити на дуже нагрітій решітці до підрум’янювання.
Подавати на дерев’яній тарілці з помідором, 1 стручком перцю, цибулею і петрушкою.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 458 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|