Інгредієнти: • яловичина (балик) 1.5 кг
• цибуля ріпчаста 3 шт.
• сік лимона 80 г
• гірчиця 30 г
• гранатовый соус 30 г
• сіль
• перець чорний мелений Розраховано на 10 порцій
Приготування:
Помити м'ясо і обсушити паперовими рушниками. Нарізати шматками 3-4 см.
Нарізати кільцями ріпчасту цибулю. М'ясо змастити гірчицею.
У каструлю викладати шарами м'ясо, чергуючи з цибулею і посипаючи м'ясо сіллю і перцем.
Потім полити м'ясо зверху лимонним соком і гранатовим соусом. Перемішати.
М'ясо накрити тарілкою і поставити вантаж. Залишити для маринування на всю ніч у холодильнику.
М'ясо нанизати на шампури чергуючи з цибулею і смажити на мангалі до готовності.
Поливати шашлик маринадом і перевертати щоб не пригорів.
Подавати шашлик із зеленню і овочами!
Смачного!