![](/.s/t/862/1.gif) |
Середа, 05.02.2025, 15:39 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Шашлик в майонезі
|
![2309_16.jpg (91.71 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/2309_16.jpg) Свинину
(рекомендую брати ту частину туші, яка розташована вздовж хребта на
шиї) нарізувати шматочками розміром 3x3 або 4x4 см. Ріпчасту цибулю
нарізувати кубиками. М'ясо укласти в каструлю, поперчити, посолити
(також можна додати сіль безпосередньо перед приготуванням), додати
цибулю, потім пом'яти м'ясо руками (цибулю повина випустити сік).
Приготувати маринад, змішавши навпіл майонез і готову гірчицю. Влити цю
суміш в м'ясо, обережно перемішати, накрити каструлю кришкою і залишити
маринуватися на 6 годин. Потім нанизати м'ясо на шампури, з розрахунку
4-5 шматочків на один шампур, і готувати 10-15 хвилин на мангалові з
розжареним вугіллям, періодично повертаючи кожен шампур навколо своєї
осі. * свинина —2 кг * цибуля ріпчаста —6 шт. * майонез —200 гр. * гірчиця —200 гр. * сіль, перець — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 787 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 2.0/1 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|