Шашлик в майонезі - 3 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 06:12
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Шашлик в майонезі
12:09
Шашлик в майонезі
 
2309_16.jpg (91.71 Kb)

Свинину (рекомендую брати ту частину туші, яка розташована вздовж хребта на шиї) нарізувати шматочками розміром 3x3 або 4x4 см. Ріпчасту цибулю нарізувати кубиками. М'ясо укласти в каструлю, поперчити, посолити (також можна додати сіль безпосередньо перед приготуванням), додати цибулю, потім пом'яти м'ясо руками (цибулю повина випустити сік). Приготувати маринад, змішавши навпіл майонез і готову гірчицю. Влити цю суміш в м'ясо, обережно перемішати, накрити каструлю кришкою і залишити маринуватися на 6 годин. Потім нанизати м'ясо на шампури, з розрахунку 4-5 шматочків на один шампур, і готувати 10-15 хвилин на мангалові з розжареним вугіллям, періодично повертаючи кожен шампур навколо своєї осі.

* свинина —2 кг
* цибуля ріпчаста —6 шт.
* майонез —200 гр.
* гірчиця —200 гр.
* сіль, перець — на смак
Категорія: Закуски | Переглядів: 748 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт