|
Субота, 20.04.2024, 06:12 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Шашлик в майонезі
|
Свинину
(рекомендую брати ту частину туші, яка розташована вздовж хребта на
шиї) нарізувати шматочками розміром 3x3 або 4x4 см. Ріпчасту цибулю
нарізувати кубиками. М'ясо укласти в каструлю, поперчити, посолити
(також можна додати сіль безпосередньо перед приготуванням), додати
цибулю, потім пом'яти м'ясо руками (цибулю повина випустити сік).
Приготувати маринад, змішавши навпіл майонез і готову гірчицю. Влити цю
суміш в м'ясо, обережно перемішати, накрити каструлю кришкою і залишити
маринуватися на 6 годин. Потім нанизати м'ясо на шампури, з розрахунку
4-5 шматочків на один шампур, і готувати 10-15 хвилин на мангалові з
розжареним вугіллям, періодично повертаючи кожен шампур навколо своєї
осі. * свинина —2 кг * цибуля ріпчаста —6 шт. * майонез —200 гр. * гірчиця —200 гр. * сіль, перець — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 748 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 2.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|