![](/.s/t/862/1.gif) |
Середа, 05.02.2025, 15:46 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Шашлик в лимонному соку
12:07 Шашлик в лимонному соку |
![2281_19.jpg (64.79 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/2281_19.jpg) М'ясо
нарізувати шматочками по 80 грам. Ріпчасту цибулю нарізувати
півкільцями, зі свіжих лимонів вижати сік. Укласти м'ясо в каструлю,
додати цибулю, тертий мускатний горіх, перець мелений запашний, залити
все соком лимона і пом'яти руками. Потім накрити кришкою і поставити в
холодильник на 8 годин. Перед приготуванням м'ясо необхідно ще раз
пом'яти, але вже з сіллю. Нанизати на шампури і смажити над розжареним
вугіллям, збризкуючи сумішшю маринаду, що залишився, з водою (пропорції
50x50). * свинина —1,8 кг * цибуля ріпчаста —3 шт. * лимони —2-3 шт. * горіх мускатний тертий —5 гр. * перець запашний мелений —5 гр. * сіль — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 684 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|