Шашлик Молдавія - 3 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 05:22
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Шашлик Молдавія
12:08
Шашлик Молдавія
 
8121_17.jpg (250.23 Kb)

Свинину (м'ясо з поперекової частини) нарізувати упоперек волокон на шматки по 40 грам, злегка відбити дерев'яним молотком, потім скласти в каструлю, додавши сіль, перець чорний і біле сухе вино. Дати замаринуватися м'ясу 20 хвилин. Приготувати часниковий соус, змішавши подрібнений часник з сіллю і міцним м'ясним бульйоном. М'ясо смажити над вугіллям середнього жару. При подачі м'ясо, не знімаючи з шампурів викласти на блюдо, полити часниковим соусом і дати постояти 2 хвилини.

* свинина —700 гр.
* часник —1 головка
* вино біле сухе —100 млл.
* перець чорний — на смак
* сіль — на смак
Категорія: Закуски | Переглядів: 617 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт