|
Субота, 20.04.2024, 05:22 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Шашлик Молдавія
|
Свинину
(м'ясо з поперекової частини) нарізувати упоперек волокон на шматки по
40 грам, злегка відбити дерев'яним молотком, потім скласти в каструлю,
додавши сіль, перець чорний і біле сухе вино. Дати замаринуватися м'ясу
20 хвилин. Приготувати часниковий соус, змішавши подрібнений часник з
сіллю і міцним м'ясним бульйоном. М'ясо смажити над вугіллям середнього
жару. При подачі м'ясо, не знімаючи з шампурів викласти на блюдо,
полити часниковим соусом і дати постояти 2 хвилини. * свинина —700 гр. * часник —1 головка * вино біле сухе —100 млл. * перець чорний — на смак * сіль — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 617 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|