Складові: - яловичина варена 200 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- морква відварна 2 шт
- яйця варені 5 шт
- мариновані огірки 2 шт
- квасоля консервована 1 банка
- зелень для прикраси
- майонез за смаком Приготування
Нарізати кубиками яйця після того як виготовите лебедів. Якщо без них, то в салат досить 2-х яєць.
Нарізаємо кубиками м'ясо, огірки. Цибулю ріжемо чверть кільцями і маринуємо: 0.5 стіл. ложки цукру, 1 ложка оцту.
Змішуємо м'ясо, огірки, маринована цибуля, яйця і моркву, додаємо квасоля і за смаком майонез. Перемішуємо.
Викладаємо салат у формі серця. Обрамляемо полукружкамі вареної моркви.
Вирізаємо з моркви лапки лебедів і з шматочка перцю сердечка.
Салат прикрасити лебедями.