 |
Понеділок, 16.06.2025, 17:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2011 » Лютий » 5 » Салат капустяний азіатський
16:12 Салат капустяний азіатський |
капуста белокочанная - 1,3 кг оцет рисовий - 1 стакан зелень кинзи рубана - 1/2 стакана масло кунжутне - 2 ст. ложки сіль, перець чорний мелений - на смак
Капусту нарізуйте соломкою.
Для соусу рисовий оцет змішайте з кинзой, маслом, посолите і поперчите.
Залийте соусом капусту, перемішайте. Маринуйте капусту від 1 до 3 годин, періодично помішуючи.
При подачі оформите кинзой.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 570 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Лютий 2011 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
. |
. Наш Банер
|
|
|
|