|
Четвер, 28.03.2024, 20:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2011 » Лютий » 5 » Салат капустяний азіатський
16:12 Салат капустяний азіатський |
капуста белокочанная - 1,3 кг оцет рисовий - 1 стакан зелень кинзи рубана - 1/2 стакана масло кунжутне - 2 ст. ложки сіль, перець чорний мелений - на смак
Капусту нарізуйте соломкою.
Для соусу рисовий оцет змішайте з кинзой, маслом, посолите і поперчите.
Залийте соусом капусту, перемішайте. Маринуйте капусту від 1 до 3 годин, періодично помішуючи.
При подачі оформите кинзой.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 513 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
. |
. Наш Банер
|
|
|
|