![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 18:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Салат капустяний азіатський
11:18 Салат капустяний азіатський |
капуста белокочанная - 1,3 кг оцет рисовий - 1 стакан зелень кинзи рубана - 1/2 стакана масло кунжутне - 2 ст. ложки сіль, перець чорний мелений - на смак Капусту нарізуйте соломкою. Для соусу рисовий оцет змішайте з кинзой, маслом, посолите і поперчите. Залийте соусом капусту, перемішайте. Маринуйте капусту від 1 до 3 годин, періодично помішуючи. При подачі оформите кинзой.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 653 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|