|
П`ятниця, 29.03.2024, 14:47 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Рулет зі збитими вершками та бананами
19:41 Рулет зі збитими вершками та бананами |
Інгредієнти:
борошно - 150 г.
цукор - 150 г.
яйця - 4 шт.
газована вода - 4 ст. ложки
какао - 1 ст. ложка
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка.
Для крему:
вершки - 750 мл.
банани - 3-4 шт.
цукрова пудра - 60 г.
желатин - 20 г.
ванільний цукор - 1 пачка
лимонний сік
шоколад - для оздоблення
Приготування:
У великій мисці змішати борошно, какао та розпушувач. Відділити білки від жовтків. Жовтки збити вінчиком.
Поставити газовану воду в морозилку на кілька хвилин. Білки збити окремо з льодяною газованою водою, поступово додаючи цукор.
Змішати борошно з жовтками. Замісити тісто, поступово додаючи збиті білки.
Застелити деко папером для випічки, викласти готову суміш та розподілити по поверхні дека. Випікати в розігрітій до температури 200º С духовці протягом 12 хвилин. Вийняти корж з духовки, зняти папір для випічки та залишити на деякий час, щоб корж охолов.
Залити желатин невеликою кількістю теплої води та залишити набухати. Поставити мисочку з желатином на водяну баню та повністю розтопити желатин, безперервно помішуючи. Змішати желатин з вершками, додати цукрову пудру та ванільний цукор. Ретельно збити вершки.
Банани почистити. Шоколад потерти на великій тертці. На охололий корж викласти 2/3 збитих вершків та почищені цілі банани. Збризнути кількома каплями лимонного соку та згорнути рулет. Решту вершків акуратно викласти поверх рулету. Присипати тертим шоколадом. Поставити рулет в холодильник хоча б на 1 годину.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 654 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|