|
Четвер, 25.04.2024, 01:02 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Рецепти приготування морозива
13:54 Рецепти приготування морозива |
1. Кавове морозиво
Яйця- 4 шт. Цукор - 100г Кава (розчиненна) - 50г Вода - 1/2 склянки -Вершки - 200г Шоколад - за смаком.
Заварити каву, яйця розтерти з цукром і додати в каву, добре розмішати, охолодити. Взбити вершки,
додати яєчно-кавової маси, розмішати, розкласти в порційний посуд і заморозити. Подаючи на стіл, посипати натертим шоколадом.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 954 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|