невеликий
торт, диаметр всього 16см., відповідно, якщо
вам потрібний більше, необхідно подвоїти або потроїти кількість. Нам
буде потрібно для омлетів: 6 шт. яєць; 3 ст.л. молока (вершки); 3 ч.л.
муки; 3 ч.л. натертого твердого сиру; 100 гр.зелени (шпинат, петрушка,
кріп); 3 ст.л. томатного соусу (не гіркий кетчуп); сіль. Для крему: 1
шт. червоного болгарського перцю; 200 гр. не дуже жирного сиру; 2-3
ст.л. майонезу; сіль
Випікаємо три різноколірні омлети. Для жовтого (основного) я узяла 2
домашніх яйця, 1 ст.л. сливок, 1 ч.л. муки, 1.ч.л., натертого сиру,
сіль, все збила і випекла на сковороді під кришкою до готовності. Для
червоного, до рецепту основного я додала 3 ст.л. ніжного кетчупа і
щіпку меленого червоного перцю. Для зеленого, до рецепту основного
додала дрібно подрібнену зелень петрушки і трохи кропу (думаю, що з
шпинатом був би не менш смачний…). Отже, у нас є готові омлети і
продукти для приготування крему. Робимо крем. Червоний болгарський
перець нарізуємо дрібними кубиками, обдаємо окропом, акуратно
віджимаємо і змішуємо з 200гр. сира, додаємо 3 ст.л. майонезу. Все
добре перемішуємо. Нарешті, збираємо весь
торт. На
червоний омлет викладаємо половину нашого крему, потім – зелений омлет,
і на нього крем, що залишився, і жовтий омлет я не перемазувала.
Складений
торт я поділила на порційні шматочки. Прикрасила квіточками з помідорів черри, зеленню і майонезом. Перед подачею
торт поставити в холодильник на 2-3 години.