|
Середа, 24.04.2024, 11:18 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Рецепт пісного тіста
19:25 Рецепт пісного тіста |
Пісне тісто для пиріжків готуємо так: мука (просіяна) 1/2 пачки дріжджів 2 стакани кип'яченої води (теплою) 1 ч. л. солі без верху 3 ст. л. цукру 3/4 ст. рослинного масла
Дріжджі
залити невеликою кількістю теплої води і додати трохи цукру. Дати
постояти. Змішати дріжджі з маслом, водою, сіллю і цукром. Замісити
тісто. Дати йому підійти. Випікати пиріжки з будь-якою пісною начинкою. Нам
більше всього подобається начинка з капусти. Коли капуста відварюється
протягом 5 хвилин. Потім обсмажується на рослинному маслі з невеликою
кількістю тертої морквини і дрібно нарізаної цибулі.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 905 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|