тости - 4 шт.
шоколад гіркий - 50 г
яйця - 2 шт.
цукор - 4 ст. ложки
вишня консервована - 1 стакан
вино червоне напівсолодке - 50 г
сироп вишневий - 3 ст. ложки
крохмаль - 1 ст. ложка Для пудингу з тостів зріжте скориночки, м'якиш нарізуйте кубиками розміром 1 див. Шоколад наламайте невеликими шматочками.
Нарізані тости з'єднаєте з шоколадом, яйцями і половиною цукру.
Приготованою масою наповните форми, змащені маслом і посипані невеликою кількістю цукру.
Запікайте 20 хвилин при 170 °С.
Для соусу цукор, що залишився, прогрійте до світло-коричневого кольору, додайте вино, варіть 2 хвилини.
У
приготований сироп покладіть вишню, влийте вишневий сироп і крохмаль,
розведений невеликою кількістю води, доведіть до кипіння.
При подачі пудинг викладете на блюдо, оформите соусом і листами пом'яті.