Полуничне морозиво - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 15:34
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Полуничне морозиво
20:41
Полуничне морозиво
 
Складові: - 300 мл вершків (30- 35 % жирності) - 150 мл згущеного молока ( сирого) - 200 грам полуниці Приготування Вершки збивати до тих пір, поки вони не почнуть гуснути ( не дати загуснути до сильних піків), потім зменшити швидкість збивання до найменшої і акуратно ввести згущене молоко і перемелену полуницю. Масу вилити у форму і поставити у морозилку. Через 2 год морозиво перемішати і знову відправити у морозилку ще на 4 год до повного застигання.
Категорія: Солодке | Переглядів: 472 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт