|
П`ятниця, 26.04.2024, 15:34 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Полуничне морозиво
|
Складові:
- 300 мл вершків (30- 35 % жирності)
- 150 мл згущеного молока ( сирого)
- 200 грам полуниці
Приготування
Вершки збивати до тих пір, поки вони не почнуть гуснути ( не дати загуснути до сильних піків), потім зменшити швидкість збивання до найменшої і акуратно ввести згущене молоко і перемелену полуницю. Масу вилити у форму і поставити у морозилку. Через 2 год морозиво перемішати і знову відправити у морозилку ще на 4 год до повного застигання.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 472 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|