|
П`ятниця, 26.04.2024, 05:50 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Плов з сухофруктами і горіхами
19:34 Плов з сухофруктами і горіхами |
2 стакани рису. 2 жмені кураги. 10-12 шт. фініків. Чорнослив. 4-5 волоських горіхів. 2 ст. ложки меду. Сіль.
У
злегка підсоленій воді зварити до напівготовності рис, додати в нього
ретельно вимиті і перебрані родзинки, нарізану соломкою курагу,
декілька нарізаних на смужки фініків і очищений від кісточок і
нарізаний чорнослив, а також обсмажені товчені горіхи (за бажанням).
Довести під кришкою до готовності, додати мед, перемішати і дати
наполягати.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 599 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|