пісочний пиріг з абрикосами - 12 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 16.04.2024, 07:38
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 12 » пісочний пиріг з абрикосами
13:00
пісочний пиріг з абрикосами
 
Інгредієнти: Консервовані абрикоси без соку (або абрикосове варення) - 400 г. Вершкове масло - 100 г. + 2 ст. л. Борошно - 1, 75 ст. Крохмаль кукурудзяний - 6 ст. л. Цукор - 0, 5 ст. Приготування: Збити масло з цукром за допомогою міксера. Додати просіяне борошно, крохмаль, перемішати. 2/3 тіста викласти у форму зі знімним дном, поставити в холодильник на годину. Іншу частину помістити в харчову плівку і покласти в холодильник. Розігріти духовку до 180 градусів. На деко з тестом викласти абрикоси, порізані шматочками, або вилити густе варення (джем). Зверху посипати частиною тіста, яке залишилося в морозилці, щоб вийшла крихта. Випікати 1 годину 10 хвилин.
Категорія: Солодке | Переглядів: 442 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт