Пісний суп з червоної квасолі - 9 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 16.04.2024, 11:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 9 » Пісний суп з червоної квасолі
02:06
Пісний суп з червоної квасолі
 

Час приготування: 50 хвилин + замочування

Інгредієнти на 6 порцій:
квасоля червона 300 г
горіхи волоські 100 г
цибуля ріпчаста 1-2 головки
вода 8 склянок
сік гранатовий 2 склянки
зелень петрушки, кропу, селери, кінза, м'ята по 1-2 гілочки
перець пекучий 1/2 стручка
сіль

Приготуваня:
Квасолю замочіть в холодній воді на 6-8 годин, воду злийте. Квасолю залийте свіжою водою (8 склянок) і варіть до готовності.

Коли квасоля розвариться, розімніть її, щоб не залишилося цілих зерен, всипте рубані горіхи, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і стручковий перець, посоліть і варіть ще 10 хвилин.

Додайте в суп дрібно нарізану зелень, варіть ще 3 хвилини, потім влийте гранатовий сік і дайте закипіти.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 406 | Додав: Сніжана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт