 |
Неділя, 15.06.2025, 10:46 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 9 » Пісний суп з червоної квасолі
02:06 Пісний суп з червоної квасолі |
Час приготування: 50 хвилин + замочування
Інгредієнти на 6 порцій: квасоля червона 300 г горіхи волоські 100 г цибуля ріпчаста 1-2 головки вода 8 склянок сік гранатовий 2 склянки зелень петрушки, кропу, селери, кінза, м'ята по 1-2 гілочки перець пекучий 1/2 стручка сіль
Приготуваня: Квасолю замочіть в холодній воді на 6-8 годин, воду злийте. Квасолю залийте свіжою водою (8 склянок) і варіть до готовності.
Коли квасоля розвариться, розімніть її, щоб не залишилося цілих зерен, всипте рубані горіхи, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і стручковий перець, посоліть і варіть ще 10 хвилин.
Додайте в суп дрібно нарізану зелень, варіть ще 3 хвилини, потім влийте гранатовий сік і дайте закипіти.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 455 |
Додав: Сніжана
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|