|
Середа, 08.05.2024, 14:41 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Пісний капусняк з грибами
11:28 Пісний капусняк з грибами |
Інгредієнти на 8 порцій:
вода 3 л
капуста квашена 800 г
гриби 300 г
морква 1 шт.
картопля 400 г
корінь селери 1 шт.
корінь петрушки 1 шт.
корінь пастернаку 1 шт.
цибуля ріпчаста 1 головка
масло рослинне 40 г
лавровий лист 1 шт.
цукор 1 ч. ложка
перець чорний горошком 2 шт.
сметана 160 г
сіль
Приготуваня:
Гриби наріжте скибочками, залийте водою і відваріть.
Моркву, цибулю і коріння дрібно наріжте, обсмажте на олії.
До квашеній капусті додайте частину грибного відвару, цукор, лавровий лист і тушкуйте капусту до готовності.
Грибний відвар, що залишився, доведіть до кипіння, додайте картоплю, знову доведіть до кипіння, покладіть капусту, гриби, пасеровані цибулю, моркву і коріння, перець, сіль і варіть суп до готовності.
При подачі посипте капусняк дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу, заправте сметаною.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1404 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 2.0/5 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|