Горох - 50 г,
картопля -100 г,
цибуля ріпчаста - 20 г,
вода - 300 г,
масло для обжарювання цибулі -10 г,
зелень петрушки,
сіль,
перець на смак.
З вечора залийте горох холодною водою і, залиште для набухання і приготуйте локшину.
Для локшини:
півстакана муки потрібно добре змішати з трьома ложками рослинного
масла, додати ложку холодної води, посолити, залишити тісто на годину
для набухання. Тісто, тонко розкотити нарізувати смужками, підсушити в
духовці.
Зваріть набряклий горох, не зливаючи воду, до
напівготовності, додайте підсмажену ріпчасту цибулю, картоплю, нарізану
кубиками, локшину, перець, сіль і варіть, поки картопля і локшина не
будуть готова.