Пісні російські млинці - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 23:41
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Пісні російські млинці
19:29
Пісні російські млинці
 
6373_7.jpg (131.77 Kb)

1.3 стакана гречаної муки
2.3 стакана пшеничної муки
12-24 г дріжджів
1 чайна ложка солі
1 ложка цукру
рослинне масло для смажіння

З вечора поставити опару: гречану, половину пшеничної муки і дріжджі змішати з водою, щоб вийшло густувате тісто.

На інший день додати решту муки, солі, цукру.
Коли тісто підніметься, за півгодини до випічки, розбавити млинцеве тісто теплою водою, щоб воно стало як густа сметана.
Таке млинцеве тісто можна зберігати декілька днів в холодильнику,(наступного дня в це тісто додати таку ж пропорцію дріжджів, муки і води (на 1/3 гречаною узяти 2/3 пшеничної муки).
Категорія: Закуски | Переглядів: 722 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт