|
Середа, 05.02.2025, 15:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Пісні кислі щі
|
500 г квашеної капусти 40 г сушених грибів 2 морква 2 цибулини 40 г томатного пюре 20 г муки 40 мл рослинної олії 4 зубчики часнику 2 лаврових листа 1 ст. л. рубаній зелені кропу і петрушки
Віджату
квашену капусту залити 0,5 л окропу, додати томатну пасту, посолити,
перемішати і гасити на слабкому вогні 2 год. Цибулю і моркву почистити,
нарізувати кубиками, обсмажити на рослинній олії. Муку підрум'янити. За
15 хв. до закінчення гасіння капусти додати обсмажену моркву і цибулю,
а за 5 хв. до готовності - підрум'янену муку. Гриби замочити в холодній
воді на 3-4 год. Потім відварити в 1 л води протягом 30 хв. Готові
гриби вийняти і дрібно порубати. З'єднати в каструлі капусту, порізані
гриби, залити грибним бульйоном і варити ще 40 хв. Дати наполягати в
теплі. Перед подачею на стіл додати часточки часнику, розтерті з сіллю,
посипати зеленню.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 691 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|