Пісні кислі щі - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Середа, 24.04.2024, 18:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Пісні кислі щі
19:38
Пісні кислі щі
 
3973_28.jpg (20.68 Kb)

500 г квашеної капусти
40 г сушених грибів
2 морква
2 цибулини
40 г томатного пюре
20 г муки
40 мл рослинної олії
4 зубчики часнику
2 лаврових листа
1 ст. л. рубаній зелені кропу і петрушки

Віджату квашену капусту залити 0,5 л окропу, додати томатну пасту, посолити, перемішати і гасити на слабкому вогні 2 год. Цибулю і моркву почистити, нарізувати кубиками, обсмажити на рослинній олії. Муку підрум'янити. За 15 хв. до закінчення гасіння капусти додати обсмажену моркву і цибулю, а за 5 хв. до готовності - підрум'янену муку. Гриби замочити в холодній воді на 3-4 год. Потім відварити в 1 л води протягом 30 хв.
Готові гриби вийняти і дрібно порубати. З'єднати в каструлі капусту, порізані гриби, залити грибним бульйоном і варити ще 40 хв. Дати наполягати в теплі. Перед подачею на стіл додати часточки часнику, розтерті з сіллю, посипати зеленню.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 647 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт