Пиріг з капустою та шпинатом - 2 Липня 2016 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2016 » Липень » 2 » Пиріг з капустою та шпинатом
18:21
Пиріг з капустою та шпинатом
 
Складові: - 3 яйця - 250 мл жирного кефіру - 80 г масла - 2 (2,5) ст муки - 1 ч л порошку до печива - сіль - + 1 жовток для змащення зверху начинка: - 1 невелика головка капусти - 2 пучки шпинату - сіль - перець - зелена цибулька/часнк Приготування Перед приготуванням тіста потрібно нашинкувати (не грубо) капусту та порізати шпинат. Змішати докупи додати цибулю, часник, посолити. Для тіста: яйця збити з сіллю, додати кефір та розтоплене масло. Вмішати муку та порошок до печива. Форму 20*30 змастити олією, викласти половину тіста (має бути як густа сметана) зверху начинку на начинку, знову тісто. Змастити жовтком розведеним з молоком. Випікати при температурі 180 +конвекція, 30 - 40хв.
Категорія: Закуски | Переглядів: 425 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт