|
Четвер, 30.01.2025, 08:13 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Червень » 29 » Піца на дріжджах
|
Сьогодні я хочу показати, як приготувати піцу на дріжджовому тісті. Природно, в начинку можна покласти все що завгодно на свій смак. На цей раз я вирішила зробити піцу з ковбасою і грибами, оскільки саме ці продукти були в холодильнику.
Інгредієнти:
петрушка - декілька гілочок;
ковбаса копчена - 80 г;
цукор пісок - 1 ст. л.;
борошно - 390 г;
кетчуп - 1 ст. л.;
шампіньйони - 300 г;
дріжджі швидкодіючі - 2 ч. л.;
цибуля ріпчаста - 60 г;
майонез - 1 ст. л.;
кріп - кілька гілочок;
вода - 230 мл;
олія оливкова - 1 ст. л.;
сіль - 0,5 ч. л.;
сир твердий - 250 г;
томати - 250 г;
болгарський перець (червоний) - 90 г.
Спосіб приготування піци на дріжджах.
Тісто я робила в хлібопічці за рецептом з інструкції. Змішувала 390 г борошна, 230 г води ( в рецепті було зазначено кількість продуктів в чашках для ХП, я перевела їх в грами), сіль, цукор, рослинна олія і дріжджі. З даної кількості продуктів у мене виходить тіста на дві піци.
Отже, тепер більш детально: 3 чашки борошна - це 390 г, засипаємо в відерце хліб опічки.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 467 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|