перець солодкий - 6 шт.
цибуля ріпчаста - 2 голівки
хліб пшеничний без кірок - 20 г
цуккіні - 1 шт.
баклажан - 1 шт.
помідори - 2 шт.
сир твердий - 100 г
масло оливкове - 6 ст. ложок
базилік рубаний - 2 ст. ложки
сіль,
перець чорний мелений - за смаком Перці розрізайте уподовж навпіл, видалите насіння.
Цибулю поріжте, хліб нарізуйте кубиками. Цибулю і хліб з'єднаєте, обсмажте на частини масла.
Цуккіні
і баклажан нарізуйте кубиками, обсмажте що залишився на маслі. Додайте
помідори, нарізані кубиками і гасіть 5 хвилин. Потім перемішайте з
підготовленою цибулею, хлібом і базиліком, посолите, поперчите,
перемішайте.
Половинки перців наповните отриманим фаршем, посипте тертим сиром і запікайте 10 хвилин при 200°С.
При подачі оформите зеленню.