Перець запечений - 14 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 15:37
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Перець запечений
17:25
Перець запечений
 
8687_6.jpg (22.13 Kb)

перець солодкий - 6 шт.
цибуля ріпчаста - 2 голівки
хліб пшеничний без кірок - 20 г
цуккіні - 1 шт.
баклажан - 1 шт.
помідори - 2 шт.
сир твердий - 100 г
масло оливкове - 6 ст. ложок
базилік рубаний - 2 ст. ложки
сіль,
перець чорний мелений - за смаком


Перці розрізайте уподовж навпіл, видалите насіння.

Цибулю поріжте, хліб нарізуйте кубиками. Цибулю і хліб з'єднаєте, обсмажте на частини масла.

Цуккіні і баклажан нарізуйте кубиками, обсмажте що залишився на маслі. Додайте помідори, нарізані кубиками і гасіть 5 хвилин. Потім перемішайте з підготовленою цибулею, хлібом і базиліком, посолите, поперчите, перемішайте.

Половинки перців наповните отриманим фаршем, посипте тертим сиром і запікайте 10 хвилин при 200°С.

При подачі оформите зеленню.
Категорія: Закуски | Переглядів: 852 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт