225 г муки
200 г темного коричневого цукру
90 г вершкового масла кімнатної температури
2 яйця
1 ч.л. ванільній есенції
1 ч.л. з горою розпушувача
125 г крупно нарубаних волоських горіхів
225 г сушеної вишні
125 г кольорових ананасних цукатів (нарізать на шматочки)
0,5 ч.л. солі
У
великій мисці збиваємо масло, цукор, яйця, цукор, сіль і ванільну
есенцію. Додаємо муку, що просіює з розпушувачем, і замішуємо однорідне
тісто.
Частину вишень і ананасів відкладаємо убік - ними ми прикрашатимемо печиво. Останні цукати і горіхи вмішуємо в тісто.
Деко
застилаємо пергаментом або фольгою. За допомогою ложки викладаємо тісто
на деко - на відстані 4-5 см між печивом. Прикрашаємо печиво цукатами.
Викладаємо на деко
Випікаємо
в заздалегідь розігрітою до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин
(печиво повинне злегка зарум'янитися). Знімаємо готове печиво з декj і
остуджуємо на гратах.
Печиво потрібно зберігати в контейнері з кришкою, що щільно закривається.