|
Четвер, 25.04.2024, 10:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 14 » ПЕЧІНКОВИЙ СУП
|
Інгредієнти:
- цибуля: 1 шт.
- корінь селери: 1 шт.
- морква: 1 шт.
- куряча печінка: 500 г.
- борошно: 4 ст. ложки
- вершкове масло: 2 ст. ложки
- яйце: 1 шт.
- сметана: 1 склянка
- майоран, білий перець, мускатний горіх, сіль за смаком
Приготування:
- Цибулю і овочі порізати кубиками.
- У широкій каструлі розтопити масло, пасерувати цибулю до напівпрозорості і овочі до м’якості. - Залити 1 літром води, посолити, приправити майораном, варити на маленькому вогні близько півгодини.
- Печінку промити, скласти в металеве сито, опустити в бульйон і варити (близько 5-7 хв.).
- Печінку вийняти і змолоти в блендері.
- Яйце злегка збити, додати половину печінкової маси, спеції і 3 ст. ложки борошна, має повинно вийти липке тісто.
- Зробити з нього галушки.
- Другу половину печінкової маси розчинити в бульйоні, приправити бульйон білим перцем і мускатним горіхом.
- Галушки покласти у бульйон ложкою, дати поваритися 2-3 хв.
- У сметані розмішати ложку борошна, перемішати з супом, довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.
СМАЧНОГО!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 432 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|