Печінковий салат - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 02:18
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Печінковий салат
12:46
Печінковий салат
 

Складові:
- 500г печінки
- 2 середніх цибулини
- 150г моркви по-корейськи
- 5 квашених огірків
- майонез
- олія для обсмаження

Приготування
Печінку замочити в молоці на ніч. Коли дістали з молока, обсушити. Порційно порізати, обсмажити на олії або маслі. Коли печінка вихолоне, порізати соломкою. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити. (якщо багато олії, то викладаю цибулю на друшляк, щоб лишня олія стекла) Квашені огірки порізати соломкою. Усі інгредієнти змішати. Можна натерти і звичайної моркви, замість корейської. Але тоді поперчити салат і можна видушити в нього часничку.
Категорія: Салати | Переглядів: 530 | Додав: Сніжана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт