|
Середа, 24.04.2024, 23:34 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 16 » Печінковий паштет в домашніх умовах
23:57 Печінковий паштет в домашніх умовах |
Список інгредієнтів
печінку куряча - 500 г
яйце - 1 шт
морква - 1-2 шт
ріпчаста цибуля - 2 шт
молоко - 100 мл
вершкове масло - 150 г
чорний мелений перець - за смаком
сіль - за смаком
лавровий лист (мелений) - щіпка
Спосіб приготування
Печінковий паштет в домашніх умовах
Печінка промити, очистити від прожилок і плівок, нарізати і залити молоком. Тим часом приступаємо до наступного кроку.
Печінковий паштет в домашніх умовах
Морква трьом на крупній тертці, подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Солимо, перчимо і додаємо лавровий лист.
Печінковий паштет в домашніх умовах
У блендер завантажуємо (можна в кілька підходів) печінка з молоком, яйця, цибуля з морквиною, вершкове масло (розм'якшене) і максимально подрібнюємо. У готову масу додаємо сіль і перець.
Печінковий паштет в домашніх умовах
Заповнюємо форму (в моєму випадку формочки)) паштетною сумішшю і відправляємо в розігріту духовку 190 гр. приблизно на 40-60 хвилин. Остужаем.
Печінковий паштет в домашніх умовах готовий!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 369 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|