Печінка фарширована - 14 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 09:58
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Печінка фарширована
17:31
Печінка фарширована
 
6724_23.jpg (15.63 Kb)

печінка яловича - 300 г
цибуля ріпчаста- 1 головка
морква - 1 шт.
масло вершкове - 1 ст. ложка
гречана каша - 100 г
яйце - 1 шт.
зелень петрушки
зелень кропу
бульйон - 1 стакан
перець чорний мелений
сіль - на смак


Печінку розрізайте уподовж по всій довжині, частину м'якоті виріжте.

Для фаршу зварите в'язку гречану кашу.

Додайте в неї ріпчасту цибулю, що пасерує, морква, пріпущенную подрібнену печінку сіль, перець і яйце.

Поглиблення, що утворилося в печінці, наповните фаршем, краї скріплятимете шпагами.

Залийте невеликою кількістю бульйону і гасіть до готовності під кришкою на слабкому вогні.

При подачі печінку полийте бульйоном, в якому вона гасилася, і оформите зеленню
Категорія: Закуски | Переглядів: 621 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт