 |
Неділя, 15.06.2025, 17:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Вересень » 22 » Печеня з баранини
|
Інгредієнти:
180 г баранини,
15 г тваринного комбіжиру,
225 г картоплі,
25 г ріпчастої цибулі,
40 г моркви,
15 г томата-пюре,
перець,
зелень,
сіль.
Спосіб приготування:
Баранину, нарізають дрібними шматочками, обсмажують на слабкому вогні з морквою і цибулею, потім додають томат, спеції і воду, кип'ятять, кладуть картоплю, нарізану великими кубиками, і доводять до готовності.
Подаючи до столу, посипають заленню.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 473 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Вересень 2015 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|