Печеня з баранини - 22 Вересня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 15:19
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Вересень » 22 » Печеня з баранини
16:22
Печеня з баранини
 
Інгредієнти: 180 г баранини, 15 г тваринного комбіжиру, 225 г картоплі, 25 г ріпчастої цибулі, 40 г моркви, 15 г томата-пюре, перець, зелень, сіль. Спосіб приготування: Баранину, нарізають дрібними шматочками, обсмажують на слабкому вогні з морквою і цибулею, потім додають томат, спеції і воду, кип'ятять, кладуть картоплю, нарізану великими кубиками, і доводять до готовності. Подаючи до столу, посипають заленню.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Закуски | Переглядів: 426 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт