Павлиний хвіст із баклажанів - 2 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 18:18
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Павлиний хвіст із баклажанів
13:53
Павлиний хвіст із баклажанів
 

1. Баклажани гарно вимити, порізати як на фото, посолити і покласти на пів години щоб вийшла гіркість

2. Підготувати овочі. Помідори і перець вимити і нарізати кільцями. Петрушки в мене не було, тому я взяла зелену цибульку вимила і дрібно порізала. Майонез змішати з чавленим часником, твердий сир натерти.

3. Взяти баклажани, викласти їх на дечко змазане олією, поперчити і нафарширувати овочами як на фото

4. Змазати їх майонезом з часником та посипати зеленою цибулькою

5. Посипаємо все тертим сиром і ставимо в духовку при 180 градусах на 30-40хв. Смачного.

Категорія: Закуски | Переглядів: 764 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт