Пасхальні булочки - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Середа, 24.04.2024, 05:29
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Пасхальні булочки
18:58
Пасхальні булочки
 
3103_2.jpg (24.75 Kb)

30 г пресованих дріжджів;
250 г молока;
10 г цукру;
500 г пшеничної муки;
100 г вершкового масла;
100 г меду;
2-3 яєчних жовтка;
яєчний білок;
лимонна цедра;
сіль;
масло для змазування деко.

Для опари змішати дріжджі з теплим молоком, цукром і частиною муки, залишити для відстойки.
Збити мед з маслом і жовтками. З'єднати з опарою, додати сіль, терту лимонну цедру і по черзі невеликими порціями
ввести муку, що залишилася.
Замісити тісто і поставити в тепле місце для расстойки.
Розкотити тісто і вирізувати невеликі кухлі. Викласти їх на змащене маслом деко і дати відмтоятись.
Наколоти вилкою, дати постояти 20 хвилин і змастити яєчним білком.
Випікати булочки заздалегідь нагрітій духовці до золотистого кольору. Гарячі булочки змастити медом.
Категорія: Закуски | Переглядів: 594 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт