30 г пресованих дріжджів;
250 г молока;
10 г цукру;
500 г пшеничної муки;
100 г вершкового масла;
100 г меду;
2-3 яєчних жовтка;
яєчний білок;
лимонна цедра;
сіль;
масло для змазування деко.
Для опари змішати дріжджі з теплим молоком, цукром і частиною муки, залишити для відстойки.
Збити мед з маслом і жовтками. З'єднати з опарою, додати сіль, терту лимонну цедру і по черзі невеликими порціями
ввести муку, що залишилася.
Замісити тісто і поставити в тепле місце для расстойки.
Розкотити тісто і вирізувати невеликі кухлі. Викласти їх на змащене маслом деко і дати відмтоятись.
Наколоти вилкою, дати постояти 20 хвилин і змастити яєчним білком.
Випікати булочки заздалегідь нагрітій духовці до золотистого кольору. Гарячі булочки змастити медом.